LIFE

" ما هو الهدف من الحياة؟ الإسلام يجعل من الواضح أن على المسلم ، منذ البداية ، أن الغرض من الحياة هو دائم إلى الله عز وجل عبادة. وينبغي لنا أن نعرف أن السبيل الوحيد لخلاصنا في الدنيا والآخرة في معرفة الرب الذي خلقنا ، يؤمنون به ، وعبادته وحده "


~~~what is the aim of life? Islam makes it clear to the Muslim, from the very beginning, that the permanent purpose of life is to worship Allaah. We should know that the only way for our salvation in this life and in the Hereafter is to know the Lord who created us, believe in Him, and worship Him alone~~~

Followers

Tuesday, September 29, 2009

KECEWA~~

salam...
huuu dah lama rsanya xmenulis kat blog ni...mklumlah kawe bz hakhak..bz ko? bz la sgt..hehe
kepada semua pembaca or y x pernh kelih pn kat blog ni ..kawe nk ucapkan slmt ari raye..rsenyo xlambt lgi sbb still dlm buln syawal agi kea? huhuhu...so kumpula duet rayo bnyok2 deh hihi..pah ni leh g beli2 keke..
waaa ari sdh gilo la...leh jadi kenangan pahit spjg hidup rsnyo hehe...lecture tegur nape pakai baju cmtu...waarghhh geram..sedih..sakit hati...kecewa..marah...semua nye ade... niteguran lectureku tersayang...!!!!
lecture : sharifah npe awk pakai bju cmni lain dri org lain...???? smpai ke lutut tshrt awk????mana awk punyer baju maktab????(dalam keadaan marah n memeluk tubuhh)
akuss : ade en..kat bilik..dlm almari...(kat rumah nenek saya encik!!selame ni sy pakai dah msok sem3 bru nk tegur ke????? y pakai baju atas punggung xnk tegur plak..sekali tunduk nmpkk jeee...)~dlm ati jelaH..klu jwb laen plak jadinya....argghhh geram222
xpasl2 nk tegur cmtu..undang pakai pj tuk mktb pn 70% WARNA PUTIH!!! ni dah leh 80% warna putih n jalur biru je kat tepi pn nk tegur ke??????y pakai bju atas punggung corak penuh kat depan ..corak ape tah xnak tegur???knp????wargghhhh ini smue tidakk adilll!!
pas duk bual2 ngn kwn2 ade sorg tu ckp lecture y cina bkn islam cm lecture td tu pernah ckp kat sorg kawn kte tu ckp..kan ok klu smue studnt pakai bju cm shrfah..(bukan ak y cakp tpi lecture tnp pengetahuanku sbelum ini huuuu)
tpi ape2 pn xpe r ..klu die mrh ak pakai bju labuh2 tu lgi...ak ttp jgk ngn pendirianku nk pakai,...!!TETAP!!!!..^_^
y pntg hope la ati encik lecture ku tu terbuke ati n pikir ap y die ckp n btol ke die tegur ak dengn cre nk marah sbb ak pakai bju labuh...
tapi normal la as a manusia biase mne pernh xbt kesalahan kan...ak xr mrhkan die cume KECEWA gile22222222 ...klu nk tegur itu punyer lecture ape plak org len cakap..dah la kte ni ilmu pn sikit 1 buih kat lautan tu pn lom tentu...separuh bru kot tah2 lom cukup lgi...
aaa tu je y dpt kawe tulis..nk beciap g kelas plop ni hehee ado presntation hehe..
k sapo2 hok sudi baco..baco la ye hehe..
SALAM...~~~

5 comments:

Hamira said...

di tegur sebegitu rupe..,
pelik toll...,
sabar2.,
jgn geram2

sharifah nur liyana alidrus said...

hehe..ye2 pelik22..
pelik tpi benar huhu

nua & atie said...

salam...lecturer yana tegur pakai baju labuh..biaq benaq??...huhu.. dia x nmpk lgi tu...da nmpk sebbnyer mesti dia pikir balik pe dia ckp tu....geram ker??..huhu..xyah la

uNie =] said...

huu..ade jgk cmtu erk..
huu,nk tnye ni..bese beli ktne erk t shirt labuh tu..??teringin nk pkai........huuu.. -.-

sharifah nur liyana alidrus said...

beli kat kb ni...klu dop pn klu prsn jln msuk rmh org ke uitm tu...slps air buah glas besor tu ade kedai jual bju tu...kat kb ni pn bnyok..